ini blog khairul sahban

Sila buat mcm rumah sendiri...

Thursday, 12 May 2011

Nasib seorg lelaki x hensem dgn perempuan zaman sekarang...




Dah lame aku x update blog aku neh....xda masa la....balik kije malas nk bukak notebook, kat opis pun dah
lebam mate tgk pc,nk tambah kat umah lg...udah2 la...tu..
Hari ni aku ada masa, badan pun sihat wal-afiat...kat opis pun xbyk kije...skang aku nk cite pasal

PEREMPUAN ZAMAN SEKARANG

Lelaki hensem dengan lelaki tak hensem

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler…
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata:nobody’s perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat…
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!


kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja
luarannya)…

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap:matching… hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap:
pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak
mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan
akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome
menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu,memang begitu….

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

Ape pendapat korang? ade ke perempuan jenis mcm nie? jawapannye ADA...wajib pecaye...mmg ade beb!

Info:- khairul sahban orgnye x hensem pun...lalalalalaaaa~

Labels:

2 Comments:

Blogger MommyAgharr said...

Ade gak pompuan mcm ni, tp x smua laa.. tp rmai laaa..hehehe


kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

bg akak jwapn pompuan tu patutnya mcm ni: Mesti lelaki tu pun jahat gak sebenarnya..

Tp kan..lg satu, pompuan mcm akak ni,kalo lelaki x hensem pkai BMW pun dia nmpak handsome..hihihi.. Sorry Joke..

14 May 2011 at 09:36  
Blogger ini belog khairul sahban bin mohammad yunus said...

hmmm...dah kata dah...akak lah salah satu org nyee...hehehe..

15 May 2011 at 07:56  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home